Contacteer ons

Contacteer ons via info@coupdesoup.be

Je vindt Coup de Soup in Vital De Costerstraat 2, tegenover de ingang van de Fnac.

Onze andere vestiging (enkel take-away en de Keuken) is gelegen op het Herbert Hooverplein 15, 3000 Leuven

Coup De Soup ligt pal in het centrum van Leuven. Het Hooverplein dient samen met het Ladeuzeplein elke vrijdag als marktplaats en in de maand september vindt hier de Leuvense kermis plaats. Elke december wordt dit plein dan weer omgetoverd tot de Leuvense Kerstmarkt, één van de gezelligste kerstmarkten in het land.

Deze centrale ligging is makkelijk te bereiken, zowel te voet als met de wagen. Als je met de wagen bent bereik je ons het makkelijkst door de ring van Leuven op te rijden en vervolgens de Blijde Inkomstraat aan de Tiense Poort in te slaan. Je kan de wagen makkelijk kwijt op het Herbert Hooverplein zelf of in de ondergrondse parking “Ladeuze”.

De vestiging op het Herbert Hooverplein is een takeaway waar je een rijkelijk aanbod aan verse soepen vindt. Op de andere vestiging in de Vital Decosterstraat kan je genieten van een heerlijke tas soep in de zaak zelf of op één van onze terrassen. Kom gerust samen met vrienden, familie, buren,… smullen van ons vers aanbod. Deze vestiging is eveneens uitgerust met gratis wifi en verschillende stopcontacten zodat je hier, naast genieten van een lekker soepje, ook je tijd productief kan inzetten. Twee vliegen in één klap dus!