Bedrijfseveringen

Bent u als bedrijf op zoek naar een lekker tussendoortje of goedgevulde middagmaal voor uw personeel en/of klanten? Dan hebben wij, Coup de Soup, het perfecte aanbod voor u in huis. Wij kunnen u namelijk op verschillende manieren van soep voorzien. Afhankelijk van uw wensen bieden wij verschillende porties en soorten aan. Wilt u meer? Dan kunnen wij u eveneens voorzien van een heel buffet tot brood en bestek toe.

Welke voordelen biedt dit voor u en uw bedrijf? Simpel!

  • onze soepen zijn dagvers en glutenvrij
  • zijn 100% fiscaal aftrekbaar
  • wij bieden gratis buffetmateriaal ter beschikking

We beschikken over een heus en uitgebreid aanbod van verschillende soorten soepen: van broccolisoep met kokos en kerrie tot de meer traditionele groentesoep met spek en tomatensoep met/zonder balletjes. Een greep uit ons aanbod vindt u onder de subrubriek ‘Menu van de week’. Daarnaast willen we graag ons aanbod aanpassen aan uw behoeftes. Zo hebben we enkele formules opgesteld waardoor u meer voordeel geniet. Deze kunnen later met u besproken worden.

Kan deze informatie u wel bekoren? Stuur dan graag een mailtje naar info@coupdesoup.be. Dan komen wij graag een keertje langs en kunnen we samen met u het perfecte aanbod voor uw personeel en/of klanten klaarzetten. Zo is er voor ieder wat wils! Wenst u nog een scheutje informatie? Dat kan! U kunt ons altijd telefonisch contacteren, e-mailen, of langskomen bij één van onze vestigingen, zie onze contactpagina.

Wij kijken alvast uit naar een samenwerking met u!